LEMPEÄSTI LÄHELLESI – IRTI KONTROLLISTA

Jooga ja tietoisuustyöskentelyn -retriitti 29.-31.7.2022

Huomaatko usein kontrolloivasi elämääsi monella eri tavalla? Pyrkiväsi pitämään käsissäsi kaikki langat, nekin, jotka eivät oikeastaan kuuluisi sinulle? Huomaatko olevasi kuormittunut ja joutuvasi tsemppaamaan jaksaaksesi hoitaa elämässäsi ilmenevät asiat? Uskotko, että elämä nyt vaan on tällaista ja että sinun pitää jaksaa väsymyksestäsi huolimatta? Onko sinulla aikaa huomata, mitä sinulle kuuluu? Milloin olet viimeksi kysynyt itseltäsi miten voit?

Hallinnasta luopuminen saattaa tuntua pelottavalta. Kontrolli pohjaa pelkoon ja on sen konkreettinen ilmentymä. Se ilmentyy elämässä monella eri tavalla; suunnitteluna, sillä, että pyrkii pitämään asiat muuttumattomina, sillä miten ilmaisee itseään, tavassa olla ihmisten seurassa jne.

Joskus hallinnasta luopumisen ajatus tuntuu myös vapauttavalta. Ehkä hetkittäin olet ajatellut vain päästää irti kaikesta. Hypätä pois siitä elämästä mitä elät ja lähteä kenties johonkin muualle. Vapautuaksesi hallinnasta sinun ei tarvitse muuttaa kaikkia elämäsi olosuhteita ja muuttaa Lappiin (tosin jonkun ehkä tarvitsee). Riittää, että alat löysäämään niistä mekanismeista, jotka toimivat pelosta, varmistelusta ja valheellisen turvan luomisen kokemisesta käsin.

Voit huomatakin, että asiat alkavat sujua yllättävillä tavoilla. Olosi kevenee ja saat kokemuksia siitä, että sinun ei tarvitse kannatella kaikkea ja kaikkia. Uskosi tulevaan kasvaa ja luottamus elämää kohtaan vahvistuu.

Laajenna itsesi, että elämäsi voi laajentua

Retriitti on kokemusperäinen matka sen äärelle mitä on, kun et kontrolloi ja pyri hallitsemaan kaikkea. Mitä avautuu siihen tilaan jossa kaikki on mahdollista? Nykyhetken mahdollisuus on tässä. Anna elämän tapahtua sinulle, sinussa. Anna sen koskettaa, näyttää sävynsä, tarjota lahjansa. Et voi tietää mitä upeaa löydät, kun lopputulos ei ole ennalta suunniteltu. Käytämme retriitillä joogaa ja tietoisuustyöskentelyä välineenä tietoisuuden laajentamiselle. Tietoisuudentila on rakkaudentila. Tila missä muutos tai avautuminen on mahdollinen. Pelko supistaa meitä ja kaventaa näkökenttää. Retriitin tunnelma on lempeä, turvallinen ja hyväksyvä. Olet tervetullut tänne juuri sellaisena kuin olet.

Päästä irti hallinnasta ja astu kokemukseen

Kokemus laajentaa tietoisuutta. Elämä ei tapahdu, jos nojaamme vain tietoon. Tiedämme älyllisesti, mitä olisi hyvä tehdä tai mikä tekisi meille hyvää. Entä, jos tällä kertaa tulisit aidosti kokemaan sen, mitä tapahtuu, kun asetut vastaanottamaan elämää?

RETRIITTI ON SINULLE, JOKA:

 • Kaipaat lähemmäs itseäsi
 • Kaipaat omaa aikaa ja tilaa, tilaa jossa kysyä itseltäsi mitä minulle kuuluu, miten voin?
 • Haluat tuntea syvemmin sen mitä kaipaat?
 • Haluat oppia antautumaan asioille, jotka voimauttavat ja tuovat sinulle lisää voimavaroja
 • Haluat vahvistaa luottamusta itseesi ja elämään
 • Uskallat avata oven tuntemattomaan – mitä jos se, ettet tiedä, on parasta mitä sinulle voi tapahtua?
 • Haluat nähdä mikä kaikki on sinulle mahdollista?

MITÄ TÄMÄ RETRIITTI ANTAA SINULLE?

 • Mahdollisuuden tulla lähemmäs itseäsi
 • Kannattelun sinussa tapahtuville asioille
 • Tulet nähdyksi turvallisessa ja lempeässä ilmapiirissä
 • Laajemman ymmärryksen siitä miksi kontrolloit ja yrität hallita itseäsi, elämäsi tapahtumia ja elämää itsessään
 • Turvallisen tilan, jossa pysähtyä itsesi äärelle kannatellusti ja tuetusti
 • Kokemuksen joka muuttaa ymmärrystäsi itsestäsi
 • Kokemuksen sallivuudesta
 • Harjoituksia ja valineitä oman arkesi tueksi
 • Mahdollisuuden henkilökohtaiseen kohtaamiseen zoomissa tai puhelimessa ennen retriittiä
 • Retriitin jälkeisen yhteisen etäryhmätapaamisen

RETRIITIN LUOJAT, KEITÄ ME OLEMME?

Mia Modig/ Nautinnollinen Naiseus

Mian lempeys, syvyys ja sydämellisyys puhuttelee ja osuu syvälle sielun sopukoihin asti. Intuitiivisuus, syvä viisaus ja olemisen kauneus inspiroi.  Mian tapa olla kannustaa elämään tätä ainutlaatuista elämän matkaa avoimesti tutkien, rehellisesti kohdaten ja omaa totuutta kuunnellen.

Päivi Vanhatalo/ Näkyväksi

Päivi kohtaa ihmisen sellaisella lämmöllä, herkkyydellä ja aitoudella joka koskettaa syvältä. Hän näkee elämän kauneuden ja ilmentää sitä elämässään tuoden sen myös toisten ulottuville. Hänen tapansa kokea elämää on ihmeellisen inspiroivaa.

AJANKOHTA

Retriitti alkaa perjantaina 29.7. klo 17.30 ja päättyy sunnuntaina 31.7. klo 17.00.

Tarkempi aikataulu lähetetään ilmoittautuneille lähempänä retriittiä.

RETRIITTIPAIKKA

Retriittipaikkana toimii Kemiön saarella toimiva Storfinnhova Gård. Tila sijaitsee erittäin kauniissa vanhassa kulttuurimaisemassa, jossa rakennukset ja puistomainen ympäristö luovat retriitille juurevat, rauhalliset ja upeat puitteet. Paikan ehdoton vetonaula on metsään rakennettu elämyksellinen metsäkylä, jossa puron varrella sijaitsee maanalainen graniittinen savusauna. Retriitillä on mahdollisuus päästä kylpemään ja puhdistautumaan savusaunan jälkilöylyihin lauantaina. Taianomaisessa saunassa voi löylyjen välissä vilvoitella sen läpi virtaavassa purossa. Saunaelämyksen lisähinta on + 27€/ hlö.

Majoitus tapahtuu Storfinnhova Gård kauniissa taloissa, joko Villa Axel, Villa Cecilia tai Villa Ida.

Tärkeimmät koordinaatit:

150 km Helsingistä

88 km Hangosta

77 km Turusta

70 km Tammisaaresta

RETRIITIN HINTA

Retriitin kokonaishinta on 599€. Early bird hinta on 555€ voimassa ad. 30.6.2022.
Retriitin hinta on 341€. Hintaan sisältyy ennen retriittiä toteutettava kohtaaminen puhelimessa, retriitin ohjelma ja retriitin jälkeen Zoomissa toteutettava ryhmätapaaminen. Majoituksen ja ruokailujen osuus hinnasta on 258€, joka maksetaan paikan päällä. Lakanat ja pyyhe sisältyvät majoituksen hintaan.

ILMOITTAUTUMISET JA LISÄTIEDOT:

mia@miamodig.com tai 0443016207/ Mia

www.nautinnollinennaiseus.fi

Pyydän ystävällisesti huomioimaan, että ilmoittautuminen on sitova.