Jenni

 
”Olen ollut Päivin kuvattavana muutamia kertoja ja kuvaukset hänen kanssaan ovat voimauttaneet minua. Olen saanut nähdä itseni uusin silmin ja olen Päivin avulla myöskin  oivaltanut, että olen kaunis ja mielenkiintoinen myöskin kuvissa. Aiemmin en pitänyt siitä, että minua kuvataan ja Päivin kanssa olen uskaltanut heittäytyä vapaammaksi siitä, miten pitäisi olla.
 
Päivin työskentelytavassa on yhtä aikaa parasta ja haastavinta, että hän antaa kuvattavalle mahdollisuuden olla toimijana. Päivi haastoi ainakin minua siinä, että en ollut kovin sinut kameran edessä olemisen kanssa ja pyysin häntä ohjaamaan tekemistäni; ilmeitä ja asentoja. Päivi ei kuitenkaan luovuttanut, ja alkanut ohjeistamaan, vaan pyysi minua aluksi vain olemaan ja kuuntelemaan, miltä minusta tuntui. Ollessani ja kuunnellessani itseäni, aloin vähitellen rentoutua ja lopulta liike tulikin sisältäni. Tässä kohdassa Päivi tuki ja kannusti lisää, ja kuvaustilanne alkoi soljua eteenpäin. Päivi ei halua ottaa positiota, jossa hän kertoo, mikä näyttää hyvältä kuvissa yleisesti, vaan rakentaa tilannetta sinun kauttasi.
 
Uskon, että  tällä tavoin Päivi onnistuu saamaan kuviinsa vangittua persoonan ja kauneuden. Päivi ei rakenna sinun ja itsensä välille etäännyttävää tilaa kertoen miten sinun kannattaa poseerata ja mikä on “oikein”. Tämä mahdollistaa sen, että sinun ei tarvitse epäillä sitä, osaatko poseerata ja olla kuvissa kuten huippumallin kuuluisi. Lopputuloksena on kuvia, joissa pääsee esiin persoona. Päivi on taitava vangitsemaan sinut kuvaan kokonaisena tässä ja nyt. Persoonallisia ja kauniita kuvia syntyy, kun minuutesi tulee esiin ja olet kuvassa kokonaisuutena. Et ole vain kaunis ulkokuori, joka poseeraa kuten kuuluu, vaan oletkin jotakin enemmän.
 
Kuvaajana Päivi on erittäin intuitiivinen ja herkkä ja on aidosti läsnä.
Hän heittäytyy tekemiseen täysillä ja on kokeilunhaluinen seikkailija.
Tämä mahdollistaa paljon; uusien puolien esiintulemisen ja niiden näkemisen. Päivi näkee sinut kauniina ja tuo kuviensa kautta sinusta esiin kiinnostavimmat piirteet.

Kuvatessaan ja kuvillaan, hän haluaa jakaa ilosanomaa yksilöllisestä kauneudesta, jolla on oikeus tulla esiin.

Nämä kuvaushetket hoitavat myös sielua!

Suosittelen lämpimästi! ”

 

Author: Päivi